Упис

Пријемни испити ОМШ

У складу са актуелном ситуацијом и мерама прописаним од стране Владе Републике Србије, обавештавамо Вас да ће се пријаве за упис ученика у 1. РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ, школске 2020/21.године, примати искључиво електронским путем.

Попуњене пријаве кандидата слати на мејл школе upis.osnovna.jenko@gmail.com. Пријаву можете преузети овде.

Сви заинтересовани могу се пријавити за следеће инструменте: Клавир, Хармоника, Виолина, Виолончело, Гитара, Флаута (шестогодишње школовање, узраст до 9 година), Кларинет, Труба, Обоа, Фагот, Хорна, Удараљке (шестогодишње школовање, узраст до 11 година), Контрабас (четворогодишње школовање, узраст до 11 година), Соло певање (четворогодишње школовање, девојке 13 година и старије и мушкарци 16 година и старији).

Начин полагања и термини пријемног испита (провере музичких способности) биће накнадно објављени на сајту http://www.msdjenko.edu.rs/  и фејсбук страници школе https://www.facebook.com/msdjenko.

Пријемни испити СМШ

НА ОСНОВУ ДОПИСА МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА

БР.611-00-348/1/2020-03 ОД 31.03.2020. године

ОБАВЕШТАВАМО ВАС

ДА ЋЕ СЕ ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА УПИС У 1. РАЗРЕД СРЕДЊЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ ЗА ШКОЛСКУ 2020/21.ГОДИНУ ОВЕ ГОДИНЕ ОБАВЉАТИ ИСКЉУЧИВО И САМО ПУТЕМ ВЕБ ПРИЈАВЕ НА АДРЕСИ https://prijavazaprijemni2020.mpn.gov.rs/ ПОЧЕВШИ ОД ДАНАШЊЕГ ДАНА, 31.03.2020. ГОДИНЕ ЗАКЉУЧНО СА 07.04.2020. ГОДИНЕ

ЗА СВА ДОДАТНА ПИТАЊА, ИНФОРМАЦИЈЕ, ПРИМЕДБЕ, СУГЕСТИЈЕ, ПРОБЛЕМЕ ПРИЛИКОМ ПРИЈАВЉИВАЊА, ВЕЗАНО ЗА САМУ ВЕБ ПРИЈАВУ АЛИ И ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНИХ ИСПИТА МОЖЕТЕ СЕ ОБРАТИТИ НА МАИЛ prijemni.ispiti.srednje@mpn.gov.rs 

Пријемни задаци

Примери задатака из солфеђа и теорије музике на пријемним испитима за упис у средњу музичку школу (ТО и вокалано–инструментални одсек) садрже диктат, тест из теорије музике, певање с листа и ритмичко читање (парлато).