Упис

Одлука о висини школарине

Одлука о утврђивању висине школарине за ванредне ученике средњих школа

Пријемни испити ОМШ

У складу са актуелном ситуацијом и мерама прописаним од стране Владе Републике Србије, обавештавамо Вас да ће се пријаве за упис ученика у 1. РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ, школске 2021/22.године, примати искључиво електронским путем.

Сви заинтересовани могу се пријавити за следеће инструменте: клавир, хармоника, виолина, виолончело, гитара, флаута (шестогодишње школовање, узраст до 9 година), кларинет, обоа, фагот,труба, хорна, тромбон, удараљке (шестогодишње школовање, узраст до 11 година), контрабас (четворогодишње школовање, узраст до 11 година), соло певање (четворогодишње школовање, девојке 13 година и старије и мушкарци 16 година и старији).

Пријемни испит ће бити организован у два термина 22.05 и 29.05.2021.године.

Начин полагања, место и термини пријемног испита (провере музичких способности) биће накнадно објављени на сајту http://www.msdjenko.edu.rs/  и фејсбук страници школе https://www.facebook.com/msdjenko.

Пријемни испити СМШ

НА ОСНОВУ ДОПИСА МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА

БР.611-00-0237/1/2021-03 OD 23.03.2021. године

ОБАВЕШТАВАМО ВАС

ДА ЋЕ СЕ ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА УПИС У 1. РАЗРЕД СРЕДЊЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ ЗА ШКОЛСКУ 2021/22.ГОДИНУ ОБАВЉАТИ У ПЕРИОДУ 12 ДО 15. АПРИЛА 2021. ГОДИНЕ, ИСКЉУЧИВО ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ НА ПОРТАЛУ Моја средња школа (http://mojasrednjaskola.gov.rs/Cir/Pocetna)

СВИ КОЈИ НЕ КОРИСТЕ ПРЕДНОСТ ЕЛЕКТРОНСКОГ ПРИЈАВЉИВАЊА, МОЋИ ЋЕ ЛИЧНО, У ПАПИРНОМ ОБЛИКУ ДА ПОДНЕСУ ПРИЈАВЕ У СЕКРЕТАРИЈАТУ ШКОЛЕ 15. И 16. АПРИЛА 2021. ГОДИНЕ ОД 8-15 ЧАСОВА.

СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ПРИЈЕМНОМ ИСПИТУ МОЖЕТЕ ПРАТИТИ НА НАШЕМ САЈТУ https://www.msdjenko.edu.rs/upis/  KAO I NA PORTALU http://mojasrednjaskola.gov.rs/Cir/Pocetna

Пријемни задаци

Примери задатака из солфеђа и теорије музике на пријемним испитима за упис у средњу музичку школу (ТО и вокалано–инструментални одсек) садрже диктат, тест из теорије музике, певање с листа и ритмичко читање (парлато).