Фото галерија

Дан школе 2022.

У част прославе 70 година постојања школе, одржано је неколико концерата на којима су наступили најуспешнији ученици школе, добитници највиших награда на домаћим и међународним такмичењима.
Свечани концерт одржан је 20. априла 2022. године у Великој дворани Задужбине Илије М. Коларца. На концерту су наступили солисти, хор привременог разреда, хор и оркестар основне и средње школе, оркестар хармоника, као и етно ансамбл ученика средње школе.

VI међународних lady фестивал

Јавни час камерне музике

Дан школе 2019.

У априлу 2019, у сали Коларчеве задужбине, поводом Дана школе, одржан је концерт ученика основне и средње школе. На концерту су наступили најуспешнији ученици, хорови и оркестри школе.

Галерија слика

60 година школе 1951—2011

Поводом Дана школе, која ове године слави 60 година постојања, одржано је више концерта на којима су наступили њени професори и ученици.

Централи концерт одржан је 13. априла у сали Задужбине Илије М. Коларца. Наступили су солисти, камерни састави, оркестар и хор школе и „Cantilena“, женски хор средње школе.

На концерту у сали Установе за културу Пароброд, 12. априла одржан је концерт на коме су наступили професори школе.

У сали Центра за културу Раковице, 14. априла наступили су садашњи ученици школе, а у оквиру концерта [ex @ sempre] Discipuli mei…, у сали Београдске филхармоније, 20. априла концерт су одржали бивши ученици школе, сада студенти и пофесори.

Програм концерата, галерије слика…

                       

Дан школе 2010

У априлу 2010, поводом Дана школе, одржана су два концерта на којима су наступили најуспешнији ученици, наградјени на домаћим и медјународним такмичењима.

У сали Центра за културу Раковице, 24. априла одржан је концерт солиста и камерних састава. Централи концерт одржан је 22. априла у сали Дома војске Србије. Наступили су солисти, камерни састави, оркестар и хор школе и „Цантилена“, женски хор средње школе.

Галерија слика